En de man dan?!

En de man dan?!

En de man dan?! Deze reactie krijg ik regelmatig als ik kort vertel over moeders in de maatschappij en mijn verhaal over waarom ik de website heb opgericht. Het is ook DE reactie die regelmatig via Social Media terugkomt bij bepaalde artikelen. Bijvoorbeeld bij dit...

read more
Gefocust werken doe je zo!

Gefocust werken doe je zo!

Gefocust werken doe je zo!   Als het om werk gaat kan multitasken een averechts effect hebben. Zaken worden half gedaan en je hebt helemaal geen tevreden gevoel over de uitkomst. Of- als je op mij lijkt- houd je je soms met zaken bezig die eigenlijk helemaal geen...

read more
Help, ik zit tegen een burn-out aan!

Help, ik zit tegen een burn-out aan!

Het gevoel dat je tegen een burn-out aan zit is erg vervelend. Het op tijd herkennen van signalen en symptomen is in deze fase belangrijk, want het voorkomt dat je jaren bezig bent met herstel.   Maar wat doe je als je merkt dat een burn-out op de loer ligt?...

read more