Veluwe relax and reflect 2-daagse 

Speciaal voor moeders organiseren we een relax and reflect 2-daagse op een prachtige locatie, midden in de bossen op de Veluwe! De 2-daagse staat in het teken van rust, ontspanning én reflectie op je leven. We gaan aan de slag met vraagstukken die voor veel moeders herkenbaar zijn:

 • Balans zoeken tussen werk, gezin en jezelf. 
 • Keuzes maken (waar ga ik voor?)
 • Wat wil ik in mijn leven en hoe wil ik dit organiseren?

De 2-daagse wordt georganiseerd door Ilona Vink (coach) & Ine Hustinx (facilitator).

Voor wie is deze 2-daagse?

Voor moeders, die:

 • Behoefte hebben aan een moment voor zichzelf, aan rust en ontspanning.
 • Hun batterij willen opladen midden in de natuur!
 • De combinatie werk en privé: als je schuldig voelt als je aan het werk bent, maar tegelijkertijd ook schuldig voelt richting de maatschappij als je thuis bij je kinderen bent;
 • De combinatie werk en privé: het combineren van het moederschap, je ambitie, het huishouden, je relatie etc.. Het gevoel dat je enorm veel ballen in de lucht moet houden. 
 • Frictie ervaren tussen de verschillende rollen die ze hebben: als moeder, partner, werkende etc. 
 • Geïnspireerd naar huis willen gaan! Over wat je wil in je leven en hoe je dit direct kan implementeren in alle facetten van je leven. 

Programma

Dag 1 

We komen met z’n allen aan om 10:00 uur en nemen de tijd voor een kennismaking. De dag kenmerkt zich door mix van ontspanning en reflectie. Er worden, verspreid over de dag twee workshops gegeven met als thema’s mindset, je ideale leven vormgeven (wat wil ik nu echt?) en het managen van je energie. Naast de workshop is er voldoende ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld wandelen in het bos, hottub, sauna of helemaal niets doen!
Je ontvangt aan het begin van de dag een werkboek. Deze gebruiken we tijdens de workshops (ook dag 2), maar vormt tegelijkertijd een mini dagboek. Een plek voor refectie en bezinning.  

Lunch, snacks en avondeten zijn volledig verzorgd. Uiteraard ook voldoende koffie, thee en drankjes.

Dag 2

De tweede dag starten we heerlijk in de natuur met een ochtendwandeling. Waar dag 1 in het teken staat van leren, onderzoeken en visualiseren, staat dag 2 in het teken van concreet uitwerken, actie en doen. Er worden twee workshop gegeven waarin je leert om hetgeen je wilt in het leven (uitgewerkt op dag 1) daadwerklijk voor elkaar te krijgen. We gaan het concreet uitwerken en vertalen acties. Je gaat geinspireerd en vol energie naar huis, maar nog belangrijker: je weet wat je direct kan doen om dichterbij jouw ideale leven te komen.  

Naast de workshop is ook op deze dag ruimte voor ontspanning en rust. Lekker niets doen, power nap doen, wandelen, lezen….het kan allemaal. 

Het eten en drinken is compleet verzorgd. Om 17:00 uur ronden we de dag af en keert iedereen weer huiswaarts. 

Locatie (Ede, Gelderland)

Eerstvolgende 2-daagse: 1 en 2 april 2020

 • Prijs: € 420 incl. BTW (particuliere prijs)*
 • Minimaal 4 deelnemer en maximaal 8 deelnemers** 
 • Prijs is op basis van een twee- of drie persoonskamer. Je deelt een kamer met (een) andere deelnemer(s)***
 • Inclusief eten en drinken
 • Inclusief beddengoed. Handdoeken zelf meenemen
 • Inclusief werkboek met opdrachten en informatie

* Voor werkgevers of via werkgever geldt een ander tarief. Mail hiervoor naar info@moedersindemaatschappij.nl 

**Mocht de 2-daagse onverhoopt niet doorgaan – bijvoorbeeld door overmacht of omdat er te weinig deelnemers zijn -, dan krijg je het bedrag volledig teruggestort. Of je kunt er voor kiezen de 2-daagse op een andere datum te volgen.

***Wil je toch liever een één persoonskamer? Vraag naar de mogelijkheden en kosten via info@moedersindemaatschappij.nl.

 

Aanmelden of meer informatie

Ik wil graag:

11 + 10 =