Ilona Vink

Ilona Vink

Oprichtster MIDM, Loopbaancoach, Blogger

Ilona (35 jr) is moeder van Lisa en Madé en woont samen met Michael in het bosrijke Ede. Ze is oprichtster van Moeders in de maatschappij en wil zoveel mogelijk moeders helpen om vrijheid en harmonie te ervaren. Naast MIDM werkt ze als freelance loopbaancoach in de loopbaan en re-integratiebranche en is gastblogger voor PoppytoPUMKIN. Voor Poppy schrijft ze artikelen over werk & zwangerschap. 

Shinta Oosterwaal

Shinta Oosterwaal

Gastblogger MIDM, Levenstherapeut, Coach, Living Leadership

Shinta (40) schrijft op MIDM mee over werk, economie, moederschap en vrouw zijn. Ze woont samen in Zeist met Koen en haar dochter en zoon; Philippa en Inti. Shinta werkt als zelfstandig coach & therapeut, ze heeft een leiderschapsprogramma en ze schrijft blogs en een boek over hoe onze innerlijke wereld correspondeert met onze buitenwereld. Haar werk vind je op:

www.shintaoosterwaal.com.

Maartje Roeterdink

Maartje Roeterdink

Gastblogger MIDM, Psycholoog, Coach

Maartje (39 jaar) werkt als psycholoog en coach in haar eigen praktijk in Wijchen. Ze is getrouwd met Robert en ze hebben 2 dochters: Rozalie en Elise. Samen met hun kat wonen ze in Malden. Maartjes grootste drijfveer in haar persoonlijke leven en in haar werk is: Vrijheid. Vrij worden van belemmerende patronen, kunnen zijn wie je écht bent. Haar focus ligt op mindfulness, lichaamsgerichte therapie en bewustwording. Daarnaast het thema Empowerment; innerlijk leiderschap voor vrouwen. Op MIDM schrijft ze over moederschap en persoonlijke ontwikkeling. Meer over Maartje en haar werk vind je op:
www.roeterdinkcoaching.nl  en www.leidervanjeleven.nl